Blog

Marketing Strategy Canvas MIRO template

2021/03/16

Ga onmiddellijk aan de slag met je marketing strategie in een online miro board.

Terug
Het marketing strategie canvas is nu één jaar oud en in gebruik bij talloze bedrijven en marketing afdelingen. Met de opgang van telewerken kregen we ook steeds meer de vraag naar een versie van het canvas in een online toepassing. Vandaag is het dan zo ver, het marketing strategie canvas is nu ook beschikbaar als een template in MIRO.

MIRO is een van de populairste toepassingen voor online samenwerken. Je kan er met je volledige team interactief aan de slag met tal van templates, en dus nu ook dus met het marketing strategy canvas. MIRO is beschikbaar online in je browser, via een desktop applicatie en mobiele applicaties voor IOS en Android.

Het canvas is een aanvulling bij het boek 'De Marketingbijbel voor een Digitale Wereld" maar kan ook volledig onafhankelijk gebruikt worden. Ben je op zoek naar achtergrondinformatie dan kan je het boek hier bestellen. En wij bieden ook een volledige marketing strategie support met een video training en persoonlijke, one-to-one online coaching sessie door de auteur.

Bestel De Marketing Bijbel nu online