Blog

Boeklancering België

2019/12/27

Lancering van De Marketing Bijbel voor een Digitale Wereld in Kortrijk

Terug

Hangar K proudly presents the 8th edition of: EXPERT TALKS - Tijdens deze 8e editie hebben we Bert Van Wassenhove te gast voor de lancering van zijn boek "De Marketing Bijbel voor een Digitale Wereld". 

Van Wassenhove (1968) is een digitaal expert in hart en nieren en geboren start-up coach. Hij noemt zichzelf “Uitgever van Ondernemingen”, en als ondernemer, blogger, publicist, spreker en startup mentor is hij gepassioneerd door de vraag: Hoe kan ondernemerschap onze economie verder laten bloeien? Hij is mede-oprichter van THINK with people, een initiatief dat ondernemers vooruit helpt, The CoFoundry, een seed fund voor groeiende ondernemingen en Heaven Can Wait, een incubator voor creatief talent.

Zijn passie voor innovatie en digitale media leidden hem naar een rijke carrière in de agentschapswereld. Maar ook daarbuiten wordt zijn kennis geapprecieerd, want als gastdocent aan onder andere de EMS Management School inspireert hij een nieuwe generatie bedrijfsleiders. Zijn uitgesproken visie op digitale communicatie resulteert in zijn boek: “Een digitaal marketingplan in 100 dagen” dat in 2014 in een volledige vernieuwde uitgave verscheen. Maar het bekendste is misschien wel ‘De Marketingbijbel Voor een Digitale Wereld’.

Meer info over ‘De Marketingbijbel’: https://www.lannoo.be/nl/marketing-bible-digital-world

PROGRAMMA

  • 18:00 – Ontvangst
  • 18:30 – keynote Bert Van Wassenhove
  • 19:15 – Q&A
  • 19:30 – Netwerkreceptie
  • 21:00 – Einde voorzien

Be there or be square!

Deel dit op

Bestel De Marketing Bijbel nu online